Do Itálie, den první...

Šest lidí, sraz v šest, pět motocyklů na cestě. Kousek od Břeclavi byla první neplánovná pauza, Anubisova SV650 přestala dobíjet. Nakonec to byl jen vypadlý konektor regulátoru, ale poznal to, až se mu kompletně vybila baterie. Takže krom rozborky a sborky jeho motorky jsme startovali z mé baterie improvizovaně spletenými startovacími kabely - ze šesti drátů pro lepší průřez/proud. Zdržení lehce přes hodinu.
Pak rakouská dálnice až po Vilach, italská autostráda. 
Nepromoky jsme oblékali třikrát, zmokli jsme pětkrát. Teplota příjemných 27°C a na Italské straně bylo 31°C ještě v devět večer, když jsme dorazili do kempu.
Johny sehnal obří stan pro osm lidí, vezl jsem ho na zadním kufru. Překvapilo nás všechny, jak malý balíček stanu ukrývá obrovský hangár - snad 7x3m a uvnitř může člověk pohodlně stát.
Najeto 766km, na cestě 13h50min, průměrná rychlost 55km/h - a to jsme jeli na motorkách po dálnici!
Ve stejném kempu se zabydlel kolega Bábovka, který je tady pracovně a zítra má práci přímo v Benátkách, tak nás všechny sveze autem, ať nemusíme řešit přesun na motorkách v přecpaném provozu.
Dneska máme v plánu moře. Na pláži je asi 20 lidí, široko daleko klid. Pod mrakem, 28°C, chladivy vítr a vlny jak Javořiny. Skoro jak na Ordějově. Písek stejný, voda modřejší.
Tedy dovolená, jak má být.

Záznam trasy viz odkaz vpravo nahoře.

Nějaké jsem přidal na instagram, klikněte si vpravo nahoře na zveřejněnou fotogalerii (instagram).